Sposób przygotowania

Kapustę ścieramy na oczkach jarzynowych. Z marchewką i obranymi jabłkami postępujemy podobnie. Składniki mieszamy i dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Solimy, podsypujemy cukru i całość dokładnie mieszamy. Odstawiamy na 2h do lodówki. Świetna surówka do obiadu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    tak... świetna:)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam surówki z białej kapusty:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Ja też uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, pyszna surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczna i zdrowa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Prosta i smaczna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !