Sposób przygotowania

Rozgrzać olej na patelni i podsmażamy pora , marchew, selera te warzywa mają być drobno pokrojone po krótkim podsmażeniu wlewamy bulion oraz pokrojone w kostkę ziemniaki oraz szparagi, doprawiamy sola , pieprzem i gotujemy 40 minut , pod koniec dodajemy mleko i jeszcze 5 minut gotować . Odstawić i już tylko zmiksować .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !