Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i jeśli są duże kroimy na połówki.Myjemy i opruszamy solą i pieprzem. Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i ziołami. Cebule kroimy w ćwiartki i rozdzielamy na kawałki. Na patyczki do szaszłyków nadziewamy na przemian pieczarkę,kawałek kurczaka i cebulę. Gotowe układamy na misie parowaru i parujemy 30-40 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    me gusto:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko tak robić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !