Sposób przygotowania

Z mąki, mleka i jajka robimy ciasto naleśnikowe. Odstawiamy na chwilę. Wlewamy połowę ciasta na bardzo gorącą patelnię, na cieście układamy boczek połowę boczku, po chwili odwracamy na drugą stronę.
Gdy się zarumieni zsuwamy na talerz i polewamy syropem klonowym. To samo robimy z drugą częścią ciasta

Naleśniki muszą być \'treściwe\', połączenie może się wydawać nieco dziwne, ale zapewniam, że warto spróbować, ja zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super propozycja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Pierwszy raz widzę taki przepis, świetny. W najbliższym czasie wypróbuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !