Sposób przygotowania

Filety myję, osuszam. Rozbijam na 6 kotletów, kotlety rozbijam zawsze przez folie aluminiową - mięso łatwiej jest ładnie uformować.
Kotlety obsypuję przyprawami, odstawiam przynajmniej na godzinę do lodówki. Obtaczam w jajku i bułce tartej, smażę na gorącym oleju.
Kotlety można urozmaicić dodając do bułki tartej wiórki kokosowe, płatki kukurydziane lub migdały.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    proste i smaczne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !