Sposób przygotowania

Lipienia świeżego rozkrawamy ,wyciągamy wnętrzności ,usuwamy głowę . Solimy w środku solą ziołową wkładamy kawałek tymianku i kilka migdałów. Wierzch ryby posypujemy mieszanką soli z suszonym tymiankiem . Smażymy na maśle .Orzechy ,migdały kroimy dość drobno prażymy na patelni ,posypujemy rybę

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natka pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    wygląda cudnie
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    lipienia jeszcze nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !