Sposób przygotowania

Melona gallo zmiksować z sokiem z cytryny, marynowanym imbirem oraz szczyptą soli i pieprzu, a następnie schłodzić w lodówce. W miseczkach ułożyć zimne kulki z melona miodowego oraz pokrojoną w paseczki szynkę parmeńską. Całość zalać zimnym chłodnikiem, udekorować listkami świeżej mięty i skropić oliwą z oliwek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nigdy nie robiłam chłodnika z melona, czas najwyższy wypróbować.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Ciekawy przepis, kiedyś wypróbuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mysle ze dobry, osobiscie nie lubie chlodnikow.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbowac
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    brzmi egzotycznie..mmmm...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    super przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietny
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    chłodników nie jadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    nie wiem czy bym spróbowała:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i egzotyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    orginlany
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !