Sposób przygotowania

Boczek nie tłusty kroimy w kostkę .Papryke kroimy w piórka.Cebule obieramy kroimy w kosteczkę .Marchewkę scieramy na dużych oczkach Składniki mieszamy kropimy oliwą z dodatkiem soli i pieprzu ,Mieszamy .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natka pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo apetyczna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !