Sposób przygotowania

1. Mięso pokrój w kostkę i zrumień ze wszystkich stron na 2 łyżkach rozgrzanego oleju. Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na pozostałym oleju. Dołóż mięso, przypraw solą i pieprzem. Duś ok 45 min.
2. Ziemniaki obierz, fasolkę oczyść. Warzywa ugotuj w posolonej wodzie. Papryki oczyść, strąki potnij na spore kawałki.
3. Do mięsa dodaj ziemniaki i fasolkę, pokrojone pomidory i paprykę oraz keczup. Duś jeszcze 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Kiedyś coś podobnego jadłem,super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !