Sposób przygotowania

Białka ubijać ze szczyptą soli powoli dodawać cukier, ubijać tak długo aby tworzyły lekką piankę. Mleko podgrzać, na gotujące mleko delikatnie kłaść łyżką bezy gotować po 2-3 min. z każdej strony delikatnie przewracać gdyż są bardzo kruche, po ugotowaniu kłaść na papierowy ręcznik do odsączenia.Można podawać do zabajonego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    uwielbiam je :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    takie beziki są pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    jak wyjdą są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Takich jeszcze nie jadłam,muszą być pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię słodkie beziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !