Sposób przygotowania

RYŻ GOTUJEMY W 2 KOSTKA GRZYBOWYCH , ODSĄCZAMY I OSTUDZAMY. CEBULĘ SIEKAMY DROBNO, ZESZKLIĆ NA TŁUSZCZU, DODAJEMY OCZYSZCZONE I POKROJONE W KOSTKĘ GRZYBY ( MOGĄ BYĆ PIECZARKI ) I WSZYSTKO DUSIMY. DO PRZYRZĄDZONYCH GRZYBÓW DODAJEMY UGOTOWANY RYŻ, POSIEKANĄ NATKĘ PIETRUSZKI, JAKO I MĄKĘ TAK ABY CIASTO NIE ROZPADAŁO SIĘ, DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM DO SMAKU.. Z CIASTA FORMUJEMY MAŁE KOTLECIKI, OBTACZAMY JE W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR. NAJLEPIEJ SMAKUJĄ Z SOSEM GRZYBOWYM.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne te kotleciki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    świetne kotleciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    takie otleciki inaczej, fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !