Sposób przygotowania

Ogórki obieramy i kroimy w pół plasterki , cebule pokroić w kostkę i smażymy samą nie rumieniąc , orzechy sparzyć , obrać ze skórki i posiekać a potem dodać do cebuli polać winem i chwilkę dusimy razem. Doprawiamy . Wystudzone mieszamy z ogórkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    cos nowego super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !