Sposób przygotowania

Marchewkę myjemy i od razu zetrzyjmy sobie ja na tartce łączymy ją z pokrojoną kapustą , majonezem i groszkiem konserwowym oraz natką pietruszki , doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    Pewnie smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    Pewnie smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !