Sposób przygotowania

ogorki pokroić w kawałki około 1,5 - 2 cm i posypać 5 łyżeczkami soli. Odstawić na noc. Odlać sok , dodać 3 pokrojone cebule i 10 dag curry.
6 lyżek oleju , 3 szklanki cukru i 2 szklanki octu zagotować , zalać zalewą ogórki , wszystko wymieszać i nakładać do słoików. Pasteryzować 7 minut.

Dodawać do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    superowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    w końcu wszystko mamy z chin hi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne , prosze o słoiczek !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    niowosc!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne koreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    świetnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ogóreczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ogóreczki
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Uwielbiam też robie co roku
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo dobre też takie robie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !