Sposób przygotowania

Jajka ubijamy z cukrem na puszysty kogel mogel.
Dodajemy przesianą mąkę z proszkiem.
Delikatnie mieszamy.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy racuszki na złoto.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pyyyycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Lubię takie śniadanka .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Pyszniutkie śniadanko!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    my też lubimy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    zlociutkie faktycznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !