Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Dymkę myjemy i siekamy, szklimy na oliwie. Dodajemy do nie kalafiora podzielonego na różyczki, podlewamy woda i dusimy aż mięknie.
Sos rozprowadzamy w 300ml zimnej wody, dodajemy do kalafiora, przyprawiamy do smaku.
Makaron dodajemy do sosu, mieszamy. Polewamy oliwą truflową i jeszcze raz mieszamy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już czuję jej zapach ...mmm...
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    pyszne było - polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !