Składniki:
dynia | 0,70 kg |
ząbek czosnku | 2 szt |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 30 g |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
wywar z kurczaka | 12 kubków |
stellini | 125 g |
natka pietruszki | do przybrania |
dynia | 0,70 kg |
ząbek czosnku | 2 szt |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 30 g |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
wywar z kurczaka | 12 kubków |
stellini | 125 g |
natka pietruszki | do przybrania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: