Sposób przygotowania

Cynaderki moczymy zmieniając kilka razy wodę,przekrawamy, odkrawamy tłuszcz i zbędne kawałki. Gotujemy,odcedzamy.
Kroimy w paski, podsmazamy na oleju z pokrojoną cebulą, dodając pieprz i paprykę. Podlewamy bulionem,dodajemy pokrojonego suszonego pomidora i dusimy pod przykryciem. Pod koniec duszenia dodajemy obrane ze skórki i pokrojone drobno pomidory. Najlepiej gulasz smakuje z kaszą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Przepis chętnie wypróbuję:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja może i bym zjadła ,reszta rodziny nie lubi podrobów
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo dawno temu robiłam cynaderki,teraz jakoś nie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    podrobowe gulasze stanowią ciekawą odmianę do tych robionych na mięsie. Są dość tanie w przygotowaniu i troszkę niedocenione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a ja bardzo lubię,smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !