Sposób przygotowania

Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekaną cebulę- podsmażamy.
Dolewamy wody ( 1litr) i wrzucamy kostki rosołowe oraz pokrojone ziemniaki- gotujemy do miękkości.
Dodajemy posiekaną kapustę i sok oraz przyprawy- zagęszczamy zasmażką z masła i mąki- gotujemy jeszcze 5 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    uwielbiam kapuśniaczek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dobra i pożywna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    kapuśniak znakomicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !