Sposób przygotowania

ciasto francuskie rozwinąć jeśli jest mrożone to rozmrozić wycinać trójkąty nakładać marmoladę i zawijać w kształt rogala układać na wysmarowanej blasze posmarować rozkłóconym żółtkiem i upiec w temp.180st.ok.10-15min.po wyjęciu i wystudzeniu posypać cukrem pudrem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    wyglądają zachęcająco i to bardzo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo smaczne, polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    świetne te Twoje rogaliki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !