Sposób przygotowania

Na rozgrzanym oleju wrzucamy pokrojoną w plasterki cebulę.Następnie umyte i pokrojone w kostkę mięso.Podlewamy odrobiną wody co jakiś czas mieszając.Po około 20 minutach zalewamy około 0.5 litra wody doprawiając i dusząc jeszcze jakieś 15 minut.Podajemy z makaronem lub ziemniaczkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    też robię gulasz z...łopatki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniaaam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A ja dzisiaj będę robiła gulasz na obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !