Sposób przygotowania

Na rozpuszczone 2 łyżki masła wrzucamy drobno pokrojoną cebulę i boczek- podsmażamy i dodajemy pomidory z puszki oraz kostki rosołowe- dusimy kilka minut.
Następnie wlewamy wodę ( około 3-4 szklanki)i dodajemy przecier- wszystko dokładnie mieszamy nie przerywając gotowania.
Z 2 łyżek masła i mąki robimy zasmażkę- zagęszczamy zupę.
Wsypujemy odcedzoną fasolkę i gotujemy jeszcze kilka minut.
Zupę podajemy z wiórkami sera.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczniutka i wygląda apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł na szybką i smaczną zupe,brawo !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł na szybką i smaczną zupe,brawo !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mm mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności zupka, zjadłabym takiej z wielkim smakiem :)
  • 2
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    fajne połączenie, dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !