Sposób przygotowania

Do miski wlać białka z jajek i ubić na sztywną pianę dodając stopniowo po łyżce cukru. Gdy białka ubite, dodawać po 1 żółtku w dalszym ciągu ubijając. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia, przesiać, wsypać do masy jajecznej, dodać oliwę i aromat, delikatnie wymieszać. Ciasto wylać do przygotowanej formy. Piec w temp 160 stopni około 25 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny, lekki biszkopt.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !