Sposób przygotowania

Pałki nacieramy solą, pieprzem, przyprawą do drobiu oraz majerankiem. Oliwę mieszamy z musztardą i polewamy nią podudzia. Wszystko mieszamy i odstawiamy na 2 godziny do lodówki. Grilujemy na kolor złoty z dwóch stron.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    o jadlam wcozraj takie;d;d;
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    emilia11

    takich jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już tesknie za grillem...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !