Sposób przygotowania

Bagietkę pokroić pod skosem w kromki o szerokości Ok. 1,5 cm( podpiec na grillu/w piekarniku). Fetę pokruszyć do salaterki, dodać tuńczyka oraz posiekane pomidory, oliwki , czosnek oraz bazylię. Cebulę pokroić w paski i podsmażyć na oliwie wraz z łyżką cukru, po przestygnięciu dodać do reszty składników. Wymieszać razem. Kromki położyć na blaszce i skropić oliwą. Nałożyć wymieszane składniki(ok. 1 kopiastej łyżki na 1 kromkę) i delikatnie posypać pieprzem. Wrzucić do piekarnika na ok. 15min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Bardzo smaczne śniadanko!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !