Sposób przygotowania

1. Marchewki umyj, obierz, pokrój w kostkę. Razem z groszkiem wsyp na osolony wrzątek, ugotuj na półmiękko, odcedź, przelej zimną wodą, osącz.
2. Marchewkę i groszek wymieszaj z osączoną kukurydzą oraz pokrojonymi na kawałki plasterkami żółtego sera. Dopraw, wymieszaj z 3 łyżkami majonezu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    fajne ;)taka kolacja nie wymaga wielu składników, a na pewno jest smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !