Sposób przygotowania

Do garnka z woda wkładamy biodrówkę gotujemy .dodajemy 2 łyżki kucharka .Ziemniaki kroimy w kostkę ,marchewkę i pietruszkę ścieramy na dużych oczkach -dodajemy do zupy . Fasolkę kroimy na kawałki 1 cm ,wrzucamy do garnka . Pomidory kroimy w kosteczkę dodajemy do zupy.Gotujemy ok 20 min. Gdy miesko będzie miękkie obieramy je od kosci i kroimy dodajemy do garnka z zupą . Zupę w proszku gulaszowa rozpuszczamy w szklance wody mieszamy i wlewamy do garnka . Dodajemy majeranek i posiekana natkę pietruszki . Mieszamy gotujemy jeszcze z 7 min .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Można zaciagnąć smietana 12 %
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !