Sposób przygotowania

Na dno słoika wkładamy listek laurowy i kilka ząbków czosnku, a następnie pomidory ( najlepiej takie o grubych skórkach) i zieleninę.
Wodę z solą, cukrem i octem gotujemy- przygotowaną zalewą napełniamy słoiki- zakręcamy i gotujemy kilka minut.
Odwracamy do góry dnem na kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    bardzo ciekawe pomidorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    cudnie wyglądają i są pyszne - jadłam, polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super.
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Jadłam takie same tylko kupione na Ukrainie. Były boskie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    przydatny przepis :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    chciałabym spróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !