Sposób przygotowania

Jajka mieszamy z zielony Pesto na jednolita masę. Na suchą patelnię wrzucamy kurki i prażymy do momentu wyparowania całej zalewy z patelni. Dodajemy masę jajeczną z Pesto i smażymy ciągle mieszając. Smażenie przerywamy w momencie ścięcia się białka. Można jeść z białym pieczywem posmarowanym masełkiem i plasterkiem pomidora. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    a nie jadłam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    już kiedyś pisałam- jajecznicy nigdy nie odmówię
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł, lubię pesto dlatego muszę koniecznie wypróbować Twój pomysł.
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    po prostu pyyycha !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ciekawy pomysł, muszę spróbować tego połączenia.
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajny pomysł, zrobię sobie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    poezja smaku i raj dla podniebienia ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo podoba mi się ten pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !