Sposób przygotowania

Pokrojone mięso przyprawiamy kucharkiem, pieprzem i papryką. Mięso oprószyć mąką i smażyć aż zacznie się troszeczkę przypalać. Dodajemy posiekaną cebulę i czosnek. Zalewamy wodą (ok. 1 litr). Dodajemy pokrojoną w paski paprykę i dusimy. Po ok 5 min. dodajemy pokrojone pieczarki oraz startą na grubych oczkach marchew. Doprawiamy do smaku i dusimy aż warzywa będą miękkie. W razie konieczności można zagęścić mąką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pysznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taki z ziemniaczkami albo plackami ziemniaczanymi
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !