Składniki:
cukinia | 1 szt |
fasolka szpargaowa | 2 garście |
papryka czerwona | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
mozzarella | 1 szt |
ocet balsamiczny | 1 łyzeczka |
sól do smaku | |
ogórek | 1 szt |
oliwa | 3 łyzki |
cukinia | 1 szt |
fasolka szpargaowa | 2 garście |
papryka czerwona | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
mozzarella | 1 szt |
ocet balsamiczny | 1 łyzeczka |
sól do smaku | |
ogórek | 1 szt |
oliwa | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: