Sposób przygotowania

Cukier utrzeć z białkiem dodać zmielone migdały, utartą czekoladę,sok z całej cytryny i otartą skórkę. Z powstałego ciasta robić precelki, układać na blaszce i upiec w ciepłym piekarniku ok. 15 min. 2 dkg masła utrzeć z 2 dkg czekolady w kąpieli wodnej i chłodne precelki oblać sporządzoną polewą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    z pewnością pyszniutkie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dobra rzecz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny deserek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis warty wykorzystania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    apetycznie się zapowiadają te precelki
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapowiadają się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super precelki
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    chętnie bym spróbowała
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !