Sposób przygotowania

Cebulę pokroić na ósemki. Grzyby wrzucić do blendera, zmiksować na pył. Dodać cebulę, wodę, sól i pieprz. Zmiksować wszystko na jak najbardziej gładką masę. Używać do zup i sosów.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    wyśmienita (:
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !