Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić na 3 - 4 cm kawałki, cebulę w piórka. Na suchej teflonowej patelni obsmażyć kawałki kiełbasy, dodać cebulę i często mieszając smażyć do momentu, aż cebula zacznie nabierać złotego koloru. Dodać koncentrat, wodę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać. Smażyć przez kolejne 5 minut. Zdjąć z ognia, wsypać czosnek, wymieszać. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, bardzo lubię smażoną kiełbasę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata16

    apetyczna :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !