Sposób przygotowania

Jajka rozbić do miseczki.
Dodać soli i pieprzu do smaku, rozmemłać widelcem.
Kiełbasę żywiecką pokroić w większe części.
Czerwoną rzodkiewkę umyć, pokroić w talarki.
Białą rzodkiewkę umyć, lekko obskrobać i pokroić w talarki.
Szczypiorek opłukać i posiekać.
Bazylię opłukać i porwać.
Patelnię rozgrzać z odrobiną oliwy, wrzucić kiełbasę i chwilkę podsmażać.
Przelać jajka z warzywami i zieleniną.
Podsmażać wszystko razem przez chwilkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    no i kolejna wspaniała jajecznica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !