Składniki:
fasola biała | 1/2 puszki |
fasola czerwona | 1/2 puszki |
kalafior | 1/2 szt |
orzechy włoskie | 3 łyzki |
natka pietruszki | |
sól do smaku | |
miód prawdziwy | 1/2 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
oliwa | 3 łyzki |
fasola biała | 1/2 puszki |
fasola czerwona | 1/2 puszki |
kalafior | 1/2 szt |
orzechy włoskie | 3 łyzki |
natka pietruszki | |
sól do smaku | |
miód prawdziwy | 1/2 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
oliwa | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: