Sposób przygotowania

Obraną i umytą cebulkę sparzyć wrzącą wodą,odcedzić, ostudzić. Sparzoną cebulkę zalać mlekiem i ugotować na półmiękko. Wyciągnąć, ostudzić, osuszyć i poddusić na maśle, ciągle mieszając, posolić. Podawać jako surówkę do mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    ojej chyba musi być dobre:P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    takiej nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też takiej jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dobre !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ?wietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    zapowiada sie pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawa cebulka
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny przepis :-)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !