Sposób przygotowania

Wszystkie suche składniki razem wymieszać.
Margarynę roztopić, przestudzić, dodać jajka i mleko i wymieszać.
Do sypkich składników wlać masę płynną, kilka razy przemieszać ale nie dokładnie.
Foremki do muffinek napełnić ciastem do 3/4 wysokości.
Na środek każdej z babeczek wetknąć po dwie kostki czekolady.
Babeczki piec 20 minut w temperaturze 180 stopni.
Gotowe babeczki polać sosem truskawkowym.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Przepysznie wyglądają:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pyyysznie wyglądają :P
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Oj... Takie pyszności!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !