Sposób przygotowania

Kasię roztopić i lekko przestudzić.
Dodać mleko, śmietanę, aromat i jajka i lekko połączyć.
Do płynnej masy dodać mąkę zmieszaną z sodką, proszkiem do pieczenia i wiórkami kokosowymi.
Szybko i niedbale całość wymieszać.
Foremki do muffinek napełnić do 3/4 wysokości.
Muffinki piec przez 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni na trzecim poziomie od dołu.
Przed podaniem babeczki polać sosem czekoladowym.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Uwielbiam kokos więc te cudeńka na pewno będą smakować .
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fantastycznie wyglądają... I jeszcze ten sos czekoladowy - pychota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pychotka
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    mufinki ostatnio królują
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Apetyczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !