Sposób przygotowania

SELER UMYĆ,OBRAĆ I UGOTOWAĆ AL DENTE.WYJĄĆ I OSTUDZIĆ.PRZYGOTOWAĆ CIASTO: WSYPAĆ 4 ŁYŻKI MĄKI,DODAC SOL,GAŁKĘ, WBIĆ ŻÓŁTKA I ROZCIERAJĄC ŁYŻKĄ WLEWAĆ MLEKO I WODĘ.CIASTO MA MIEĆ KONSYSTENCJĘ GESTEJ ŚMIETANY.PIANĘ Z BIAŁEK UBIĆ NA SZTYWNO I POMIESZAĆ Z CIASTEM.DODAĆ STARTY SER I WYMIESZAĆ.SELER KROIĆ NA 0,5CM, POSYPAĆ MĄKĄ,MACZAĆ W CIESCIE I SMAŻYC NA DOBRZE ROZGRZANYM TŁUSZCZU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    nie probowalam ciekawe jak smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    spoko jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !