Sposób przygotowania

Mięso pokroić na 4 kotlety, delikatnie roztłuc tłuczkiem do mięsa i odstawić.
Rozgrzać patelnię grillową i położyć na niej kotlety. Smażyć po parę minut po obu stronach. Długość smażenia zależy od tego czy chcemy mieć kotlety krwiste czy wysmażone. Jeszcze na patelni przyprawiamy kotlety pieprzem
Do rondelka wlewamy ketchup, musztardę, powidła, ocet i masło. Podgrzewamy i gotujemy parę minut. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem.

Usmażone kotlety przyprawiamy solą do smaku i polewamy sosem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !