Sposób przygotowania

Mieszamy ze sobą wino, sok z cytryny i olej, rybę płuczemy w zimnej wodzie a następnie osuszamy, oprószamy solą i pieprzem , następnie zalewamy marynatą i wstawiamy na 25 min do lodówki, odsączamy z marynaty filety , pieczemy na grillu po kilka minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny ten łosoś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !