Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie.Papryki umyć,odciąć nasady,usunąć gniazda nasienne.Cebulę i czosnek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć.Połączyć ryż ze składnikami i doprawić.Wymieszać dokładnie.Wydrążone papryki napełnić farszem.Ułożyć w posmarowanym oliwą naczyniu do zapiekania.Piec ok 40 minut w piekarniku rozgrzanym do tem.180*C.Polać sosem pomidorowym lub keczupem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    moje ulubione jedzonko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne! Mniam...
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    od czasu do czasu lubię ją zjeść .
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    mniamuśne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Jadłam bardzo mi smakowało.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    super są takie nadziewaczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    piekne, apetyczne papryki
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !