Sposób przygotowania

Musztardę wymieszać z octem, olejem, cukrem i sosem sojowym. Marynatą polać mięso i odstawić na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie na patelni mocno rozgrzać olej. Podsmażyć na nim mięso z każdej strony. Polędwicę przełożyć do naczynia do zapiekania, posmarować marynatą, w której się marynowała. Piec ok.20-25 minut .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    ale pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pieknie wygląda, robiłam w musztardowej marynacie schab
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna polędwica
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    bardzo apetyczna ta polędwiczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetyczna
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Aż mi ślinka cieknie na sam widok.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Takie mięsko mogę jeść z zamkniętymi oczami. Super jest!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !