Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni. Przeciąć na pół.
Galaretke przygotowac w połowie podanej wody. Schłodzić. Gdy będzie tężejąca ubić śmietanę i wlać galaretkę. Zmiksować.
Brzoskwinie pokroić w cienkie paseczki. Biszkopty przełożyc masą, na wierzh i boki również posmarować masą. Ulożyc brzoskwinie o posypac czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    boski torcik:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !