Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w kosteczkę, wrzucamy do gotującej się wody i gotujemy 3 minuty. Do wystudzonych dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę oraz jajka. Przyprawiamy solą, cukrem i majonezem. Delikatnie mieszamy i gotowe. Można podawać od razu lub po 1 godzinnym trzymaniu w lodówce. Można przystroić natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jest pyszna w smaku i często robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    jak z pieczarkami to pewnie pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda ciekawie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna, jest jedną z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !