Sposób przygotowania

Kawę należy zaparzyć w szklance wody i odstawiamy do ostygnięcia. Biszkopty moczymy w kawie i układamy na blaszce. Białka ubijamy na pianę. Żółtka ucieramy z cukrem. Dodajemy serek i mieszamy. Do masy delikatnie należy wmieszać pianę z białek. Masę serową wykładamy na biszkopty. Wstawiamy na 3 godziny do lodówki. Gdy masa stężeje łyżką układamy serek z biszkoptami do pucharków. Z boku pucharka wciskamy suchy biszkopt. Na wierzchu układamy kawałki winogron.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pięknie wygląda i pewnie tak samo smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !