Sposób przygotowania

Wszystkie składniki posiekać na stolnicy, następnie zagnieść gładkie ciasto. Pozostawić na 1 godzinę w lodówce. Następnie rozwałkować na grubość 0.5 cm, nożem wykrajać wąskie paski około 10 cm długości. Skręcać w kształt spirali. Układać na wysmarowanej blaszce, smarować białkiem i posypać kminkiem. Piec w gorącym piekarniku na jasnozłoty kolor około 15 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szkoda że nie ma zdjęcia
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to musi być ciekawe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna przekaska
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    fajne paluchy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    fajny pomysł z tym serkiem topionym:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    wygląda OK , muszę spróbować coś takiego zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie robiłam tych spiralek ale muszę się zmobilizować.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawy przepis, warto spróbować bo z kminkiem to ja lubię...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !