Sposób przygotowania

Kapustę odcedzamy z soku. Czasami jak kapusta jest mocno kwaśna, polecam opłukać w wodzie. Marchew po umyciu i obraniu ścieramy na tarce o dużych oczkach. Wymieszać i doprawić do smaku oliwą z oliwek i cukrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    dobra do każdego obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Najlepsza surówka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    robię poobną
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    taka surówka to bomba witaminowa, jest świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    też taką robię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    ja dodaję jeszcze jabłko
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    taka tradycyjna najlepsza
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !