Sposób przygotowania

PRZYGOTOWANIE:

Na blasze układamy papier do pieczenia i rozwijamy na nim ciasto francuskie. Nakłuwamy widelcem i smarujemy roztrzepanym jajkiem. Zapiekamy w 180 C aż się lekko przyrumieni. Odstawiamy do ostygnięcia. Przygotowujemy budyń zgodnie z opisem na opakowaniu i dodajemy do niego margarynę i miksujemy blenderem jak budyń jest jeszcze ciepły. Na cieście układamy konfiturę porzeczkową, masę budyniową i pokrojone na kawałki brzoskwinie. Przygotowujemy Tortenguss i od razu delikatnie polewamy ciasto.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pyszny i ciekawy przepis na pewno go wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    chyba zrobię coś podobnego tylko z innymi owocami;) dziękuję za natchnienie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !